review_subpage_headline


BETYG
Fördelar
Trovärdighet
Säkerhet
Användarvänlighet
Hjälp & supportOur Top 3

Översikt:

Det finns många trevliga, ambitiösa och välutbildade singlar som alla letar efter samma sak: en relation med mer djup och mening än att swipa till höger och one night stands. Att de använder sig av ett personlighetstest för att matcha ihop singlar är inget banbrytande eller revolutionerande, men det skiljer dem avsevärt från andra plattformar som mer matchar singlar efter intressen än efter personlighet.

besök Academic Singles

Användbarhet och säkerhet:

Du kan skapa en profil och göra deras personlighetstest gratis, men om du vill kunna kommunicera, så måste du – inte helt överraskande – betala för deras Premium service. Deras funktioner är standard och deras personlighetstest är baserat på ELITSINGLARs model, men det är kortare och tar ca 15 minuter att göra, jämfört med 25 minuter hos ELITSINGLAR.

Helhetsbedömning

Den här servicen kommer ifrån den ansedda dating plattformen be2, som har hjälpt flera akademiska singlar att hitta kärleken i sina hektiska liv. Academic singles är en ny plattform som drivs av ett väletablerat företag. Registreringen är öppen och gratis just nu, och även om det finns några uppstartnings problem , de flesta i deras design, tror vi att det är riktigt bra att vara med från tidigt skede och få mest ut av sidan medan den fortfarande är ny!

besök Academic Singles