review_subpage_headline


BETYG
Fördelar
Trovärdighet
Säkerhet
Användarvänlighet
Hjälp & supportOur Top 3

Översikt:

Bakom eDarling står en av Europas ledande partnerförmedlare online, Affinitas GmbH, som startades i Berlin 2008. eDarling vänder sig till singlar som söker seriösa och långsiktiga förhållanden.
Grundtanken för konceptet är vetenskapligt – en matchningsprincip som utgår från hur väl par faktiskt passar ihop. Mer än andra matchmaking-sajter hjälper eDarling sina medlemmar i sökandet efter en partner.
Med hjälp av dess matchningsmetod ger de medlemmarna särskilt anpassade partnerförslag. Som enda partnerförmedling i Europa erbjuder eDarling inte bara en säker plattform för att ta kontakt, utan också en omfattande ‘lära känna varandra’-guide.

besök eDarling

SE_home_screen

Visionen är att nå högsta standard vad gäller produkt-, matchnings-, och servicekvalitet, såväl som säkerhet. Framgångarna inom detta område visas av ett flertal certifieringar och utmärkelser som eDarling mottagit över hela Europa. Företaget anser dock själva att den bästa indikatorn för att mäta framgång är och förblir, alla de par som dagligen träffar varandra genom eDarling.

SE_my_profile

Användarvänlighet och säkerhet:

Registrering, personlighetstestet och grundläggande funktioner så som att skicka leenden, kommentera bilder eller textelement, fem frågor är gratis. De funktioner som ingår i det kostnadspliktiga Premium-medlemskap är: skicka och ta emot meddelanden, obegränsad tillgång till alla bilder, tillgång till listan över besökare på din profil osv.
PremiumPLUS-medlemskapet erbjuder även mer: lista över lästa meddelanden, verifierad medlem osv.

SE_search_criteria

besök eDarling