review_subpage_headline


BETYG
Fördelar
Trovärdighet
Säkerhet
Användarvänlighet
Hjälp & supportOur Top 3

Översikt:

se.Match.com är en del av den globala Match.com plattformen. Match.com är en av världens största och mest populära online-portaler för människor som letar efter nya kontakter och relationer.
Den stora medlemsbasen i kombination med ett bra matchmaking-system i bakgrunden säkerställer en snabb, rolig och effektiv dejting-upplevelse.
Funktionerna i plattformen är väl genomtänkta så att du kan skicka bland annat meddelanden och blinkningar till andra medlemmar.
För att komma igång på se.Match.com föreslås du av vad Match kallar för ‘Daily 6’. Detta är profiler som kan intressera dig och det gör det riktigt enkelt för dig att interagera med andra och ta reda på om kemin är rätt.

besök Match.com

Användarvänlighet och säkerhet:

Hela sidans användarvänlighet, med början av den första registreringen, har utformats för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse för användaren.
Match.com bygger på stor erfarenhet av dess systersajter i många länder världen över. Men huvudfokus är densamma för alla siter: att göra det enkelt för dig att ta kontakt med nya människor och hitta rätt partner.
Och det bästa är att du inte behöver vänta tills du kommer hem för att se vad som hänt: med den mobila match.com appen har du tillgång till din profil överallt.

Match.com tar säkerheten för dina personuppgifter och den allmänna säkerheten för sina medlemmar på största allvar. Säkerhetspolicyn förklaras i detalj på webbplatsen, inklusive alla tillämpliga rättsliga ramar.
Det är en pålitlig webbplats som sätter säkerheten för medlemmarna först.

besök Match.com