review_subpage_headline


BETYG
Fördelar
Trovärdighet
Säkerhet
Användarvänlighet
Hjälp & supportOur Top 3

Överblick:

Victoria Milan är kända över hela världen för sina diskreta möten mellan människor som redan har ett förhållande på annat håll. Sidan riktar in sig på dem som vill få tillbaka spänningen och passionen i livet. När du skapar en profil behöver du inte ange någon personlig information som du kan knytas till, det enda du behöver är en giltig e-postadress. Sidan är väldigt enkel att använda och du kan kommunicera med andra medlemmar genom att skicka flirtar och meddelanden eller via chatt. Med ett gratismedlemskap kan du ladda upp tre bilder på din profil, men om du inte laddar upp några bilder alls ska du inte räkna med att få någon uppmärksamhet från andra medlemmar på sidan. Fler bilder brukar betyda fler meddelanden. Du får bestämma själv om alla medlemmar ska kunna se dina bilder, eller om du bara vill att utvalda personer får se dem. För att garantera din personliga integritet så anonymiseras alla ansikten med hjälp av AnonymousBlur™.

För att låsa upp betalfunktionerna på sidan köper du krediter som du själv väljer när och till vad du vill använda dem, på så sätt behöver du bara betala för funktionerna du verkligen använder. Du kan också köpa krediter som gåva till andra medlemmar. Funktioner du kan köpa med krediterna är till exempel chatt och meddelanden. Om du föredrar en mer traditionell betalningsmetod så kan du också köpa 1, 3 eller 6 månaders abonnemang.

besök Victoria Milan

Användning och säkerhet:

Victoria Milan erbjuder sina användare många nyskapande och intressanta funktioner för att hålla medlemskapet hemligt. Till exempel finns en panikknapp på alla sidor, som direkt tar dig till en extern vanlig hemsida när du klickar på den.

Det kostnadsfria medlemskapet fungerar mest som ett skyltfönster för att få ett hum om hur sidan fungerar. När du betalat kan du ta del av avancerade sökfunktioner som hittar passande medlemmar att ha en affär med. Kundservice-teamet finns tillgängliga dygnet runt om det skulle dyka upp frågor eller problem. Sidan är också mobiloptimerad och påstår sig vara anpassad för både kvinnor och män. Som man kan jag i alla fall säga att det finns många trevliga kvinnor att kontakt med…

besök Victoria Milan